Az Apple hamarosan bejelentett iPhone 13 készülékéhez készült szilikon tokokat állítólag bemutató videót egy PinkDon nevű felhasználó osztotta meg a Twitteren (Majin Bu segítségével), azt állítva, hogy az új MagSafe tartozékokba nyújt betekintést, amelyek várhatóan még ebben a hónapban az iPhone 13 készülékkel együtt megjelennek.

Új iPhone 13 tokok és magsafe pro kiegészítők

Az Apple várhatóan az idei iPhone-ok megjelenésével új színekkel frissíti fel MagSafe tok kollekcióját, ahogyan azt korábban is tette. Azt azonban nem lehet bizonyítani, hogy ezek a tokok valódi hivatalos Apple-kiegészítők, a dobozok kétség kívül eredetiek, azonban azt javasoljuk olvasóinknak, hogy vegyék ezt az infót egy csipetnyi sóval, hiszen a tényleges megjelenésig bármi megeshet.

Már elérhetőek az új tokok a legújabb iPhone 13 készülékhez. Idén nagyobb változásra számíthatunk majd, mind a specifikációk, mind a tartozékok és telefontokok esetében. Érdemes akár egy pillantást vatni a már elérhető eredeti gyári iPhone 13 védőtokokra a Phonebox kínálatából. Az új sorozat most még erősebb védelmet és még határozottabb karcmentességet ígér a ütésálló iPhone 13 tokoknak köszönhetően.  Az Apple várhatóan egy-két héten belül bemutatja az új, 2021-es zászlóshajó iPhone-t, így nem lesz meglepő, ha a következő napokban újabb ilyen kiszivárogtatások bukkannak fel. Az új modell bemutatója ebben a hónapban esedékes, ezért érdemes sűrűbben visszalátogatni az oldalra az új információkért. Ha az előrevetített menetrendben nem lesz csúszás az új telefontokok és készülékek forgalmazását már a telefon megjelenése előtt elkezdi a Phonebox is.

Voltak már beszámolók arról, hogy a következő iPhone-t iPhone 13-nak vagy iPhone 12s-nek fogják-e hívni. Az új szivárgás ismét az iPhone 13 elnevezésre helyezi a hangsúlyt. A 9to5Mac által elsőként kiszúrt videón több tonna műanyagba csomagolt fekete szilikon Apple MagSafe doboz látható, amelyeket a terjesztéshez szerveztek. Más színek vagy anyagok, például bőr nem látható a videón.

2021-es iPhone mini és SE

Kapcsolódó hír, hogy az Apple várhatóan még ebben a hónapban piacra dob egy iPhone 13 Mini készüléket az iPhone 13-as termékcsalád részeként. A jelentések szerint az iPhone 13 Mini lehet az Apple utolsó pint méretű zászlóshajó iPhone-ja, miután az iPhone 12 Mini eladásai csalódást okoztak.

A MacRumors által megszerzett Ming-Chi Kuo iparági elemző áprilisi kutatási jegyzete szintén azt sugallta, hogy az Apple 2022-es iPhone-felhozatalából hiányozni fog a Mini folytatása.

Az Apple állítólag azt tervezi, hogy a kedvező árú okostelefonok terén az iPhone SE-re összpontosítja erőfeszítéseit. Egy új iPhone SE 3 modell 5G-támogatással, ugyanazzal a chippel, amely várhatóan az iPhone 13-at is hajtja majd, és 4,7 hüvelykes LCD-képernyővel érkezhet 2022 első felében.

Hívjon vészhelyzet esetén bárhonnan, még akkor is, ha nincs szolgáltatása

Az új iPhone-ok egy friss jelentés szerint egy kritikus új biztonsági funkciót kaphatnak: műholdas kapcsolatot vészhelyzetekre.

A funkció lehetővé tenné az iPhone-felhasználók számára, hogy “szövegeket küldjenek az elsősegélynyújtóknak, és baleseteket jelentsenek olyan területeken, ahol nincs térerő” – jelentette a Bloomberg Mark Gurman.

Nem világos, hogy ez a funkció az új telefonokkal együtt érkezik-e a megjelenéskor vagy egy későbbi időpontban. Legalábbis egy forrás a Bloombergnek azt mondta, hogy a funkció valószínűleg csak 2022-ben lesz kész, ha egyáltalán lesz.

Az Apple állítólag évek óta dolgozik a műholdas technológián, és korábbi jelentések arra utaltak, hogy az Apple saját műholdakat indít pályára. A vállalat hivatalosan soha nem erősítette meg a műholdas technológián való munkát.

Valamivel jobb kamera, valamivel gyorsabb chip a telefon energiaellátásában.

A megbízható elemzők jelentései és az iPhone-ok története között egy dolog biztos az idei új iPhone-modellekkel kapcsolatban: Mind a kamerát, mind a telefont működtető chipet fejlesztik majd.

Ha az előzményekből következtetni lehet, az új iPhone-modellekben az A15 Bionic chip lesz, ahogyan a tavalyiak is az A14 Bionic chipet használták. Hogy ez mit jelent a tényleges teljesítmény vagy a további funkciók tekintetében, még nem tudni, de valószínűleg az Apple eddigi leggyorsabb mobilprocesszoraként fogják reklámozni.

A telefon kamerája is várhatóan frissítést kap, amely az elemzők szerint a MacRumorsnak nyilatkozva minden új modellben “továbbfejlesztett Ultra Wide kamera objektívvel” fog rendelkezni. Várhatóan láthatunk majd néhány nagyon szép fotót bársonyos naplementékről és közeli arcokról, hogy demonstráljuk ezeket a fejlesztéseket.

További iPhone tokokat itt találtok: Phonebox iPhone tokok