Az Apple Watch Series 6 és SE már elérhető az újbóli Apple Store-ban, és az Apple személyesebb élményt nyújtott az ügyfelek számára az új Solo Loop és Braided Solo Loop sávok méretének reményében.

Míg a készlet és a megjelenítés választása helyenként változhat, az Apple Store-ok nagy része most a Solo Loop és a Braided Solo Loop sávok teljes választékát kínálja kipróbálásra. Miután a világjárvány megváltoztatta a bolti vásárlás jellegét, az Apple leegyszerűsítette az Apple Watch Stúdiót , és kis számú tálcában csak sávokat jelenített meg karóra nélkül.

Rendeljen időpontot a Shophoz egy szakemberrel , és az Apple Watch asztalához vezet. Az Apple elkészítette online méretezési útmutatójának jobb minőségű verzióját annak megállapítására, hogy melyik Solo Loop sáv felel meg az Ön számára. A méretezési útmutatók külön-külön vannak csomagolva, újrahasznosíthatók és egyszer használatosak egészségügyi és biztonsági célokra. A méretezési útmutató újrafelhasználható kék szilikon változata végül az eldobható tárgyakat helyettesíti.

Minden útmutatóhoz tartozik egy kis öntapadó matrica, amely a csuklójára van rögzítve, ahol az Apple Watch optikai érzékelőt általában pihenti. Egy szakember végigvezeti Önt a méretezés folyamatában az asztal túloldaláról, és megtalálja az Ön számára megfelelő sávot. A szakember, akivel beszéltem, elmondta, hogy a Solo loop-ok általában nagyok, és javasolta, hogy próbáljon ki egy két méretnél kisebb opciót, mint a megadott útmutató. Tökéletes illeszkedés volt. Az ügyfelek által érintett összes felületet a megbeszélések után megtisztítják.

Ha abban reménykedik, hogy felvesz egy Solo Loop karróra szíjat a helyi boltban, a készlet korlátozott az induláskor. Lehet, hogy jobb szerencséd lesz online megrendelni. A vásárlások továbbra is a legjobb módszerek a böngészésre. Ha az üzletben nincsenek lefoglalva a nap, akkor az ajtóban próbálhat szerencsét, de lehet, hogy kint kell várnia.

Az egyesült államokbeli Apple üzletek közel 75% -a újból megnyílt bizonyos kapacitásokban. Ha az utóbbi időben nem ellenőrizte a helyi áruház állapotát, keresse fel interaktív nyomkövetőnket . Mondja el, hogy megy az Apple Store-élménye, és kövesse a Twitteren a napi Apple Store-híreket.