A 2020 13in MacBook Pro az apple laptopok utolsó laptopja, amely új és továbbfejlesztett billentyűzetet kap, száműzve a különböző kérdéseket a visszapillantó tükörbe, és lényegében tökéletesítve ezt a jelenlegi designt.

Megváltozott 2020 dizájn

Annak ellenére, hogy mindkét név ugyanazt a nevet, a 2020-as 13in MacBook Pro két sorra oszlik: egy olcsóbb verzió kezdve £ 1,299 két USB-C / Thunderbolt 3 port és a régebbi nyolcadik generációs Intel chipek; és egy erősebb verzió kezdve £ 1,799 négy USB-C / Thunderbolt 3 port és a legújabb 10th generációs Intel chipek.

Ez az utóbbi gép itt, de mind a két-, mind a négyportos gépek ugyanazt a kialakítást, beleértve a képernyőt, a billentyűzetet és a trackpadet, így a feldolgozási teljesítmény és a kapcsolat a differenciálók.
Az Apple többé-kevésbé ugyanazt a laptopot tartotta meg 2016 óta, amikor a Touch Bar-t bevezették. A 2020 13in MacBook Pro azonos magasságú és széles, de 0,7 mm-rel vastagabb és 30 g-mal nehezebb az új billentyűzet befogadására, ami teljesen megéri a kompromisszumot.

Kijelző tulajdonságok

A 13.3in képernyő még mindig az egyik legjobb a piacon. Világos és gyönyörű, szélesebb színskálát fed le, mint a legtöbb versenytárs. Elég éles, annak ellenére, hogy a vékonyabb előlapoknak köszönhetően más nagyobb felbontású képernyőkkel versenyez.

A új darab van a Varázslat Billentyűzet, melyik van Alma’ név részére a több hagyományos ollós- kapcsol szerkezet amit helyettesít a kérdés- elterült pillangó billentyűzet. Ez ugyanaz a billentyűzet, mint a MacBook Air és a 16in MacBook Pro, és ugyanolyan jó itt.

Új billentyűzet, Magic keyboard

Ez az egyik legjobban felszerelt minden laptop, jön nagyon közel a Microsoft legjobb a kategóriájában design. A gombok jól érzik magukat a finom doming, és az 1 mm-es kulcs-utazás – a távolság a kulcs elsüllyed, ha megnyomja – elég ahhoz, hogy kielégítő, miközben továbbra is szilárd és stabil.

A Touch Bar nagyrészt érintetlen marad. Ive’ alapít ez hasznos, különösen -ban Affinity Fénykép, hol lét képes -hoz cserél a ecset méret és más elintézés -ra- a- lenni- a- repül használ egy csúszka -on Érint Büfé van egy áldás.

Ha az előző billentyűzet pusztán eloltotta, most már biztonságosan vásárolhat egy 13in MacBook Pro-t.

Érdemes rámutatni arra is, hogy az Apple trackpadjepáratlan. Néhány más laptop jó, pontos és nagy trackpadekkel rendelkezik, de semmi sem közelíti meg az Apple erőérzékelő trackpadjének pontosságát, pontosságát, méretét és hasznosságát.

Specifikáció

  • Képernyő: 13.3in LCD 2560×1600 (227 ppi)
  • Processzor: 8. vagy 10. generációs négymagos Intel Core i5 vagy i7
  • RAM: 8, 16 vagy 32GB
  • Tárhely: 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB vagy 4 TB
  • Grafika: Intel Iris Plus 645 vagy G7
  • Operációs rendszer: macOS Catalina
  • Kamera: 720p FaceTime HD kamera
  • Csatlakoztathatóság: wifi ac, Bluetooth 5, USB-C, Thunderbolt 3, fejhallgató
  • Méretek: 212,4 x 304,1 x 15,6 mm
  • Tömeg: 1,4 kg