Az Apple korábban úgy hírlett, hogy ebben a hónapban egy rendezvénynek ad otthont, de a kiszivárogtatók legalább néhányan elmaradtak a pályától. Az Apple esemény következő pletykás kiadási kerete azonban áprilisban lesz, és sokat várunk a vállalattól.

Míg az iPad Pro lesz az esemény fénypontja, az Apple termékkövető tartozéka szintén a várva várt termékek közé tartozik. Egy ideje már számítottunk az AirTag-ok kiszivárgott megjelenítésére, és a verseny már kiadta riválisát. Igen, a Samsung SmartTagjeiről beszélünk. Ennek ellenére megjelentek a tartozékkal kapcsolatos új részletek, amelyek feltárják az Apple AirTag-ok költségeit és méretét.

Leaker megosztja az AirTag-ok méretméretét és mibe kerül

Korábban már láthattuk az AirTag-ok renderelését – egy kerek kiegészítőt, hátul fémlemezzel. Míg az Apple nem osztott meg a termék tervezésével kapcsolatos részleteket, a kiszivárogtató Max Weinbach (a EverythingApplePro- n keresztül ) megosztotta az AirTag-ok méretét a költségekkel együtt. A kiszivárogtató szerint az AirTag-ok mérete 32mm x 32mm x 6mm lesz . Ezáltal az elemkövető egy picivel nagyobb, mint egy 50 centes érme. Ehhez képest a Galaxy SmartTagek 39mm x 39mm x 9mm méretben érkeznek.

Az Apple (AAPL) M1 chipje biztosítja az eszközöket

Korábban láttunk más szivárogtatók javaslatait, akik érmék szerint az AirTags két méretben lesz kapható. Ennek azonban egyáltalán nincs értelme, mivel az eszköz hasznossága változatlan marad. Ami a szivárgásokat illeti, az AirTag-ok képeit találtuk az iOS 13 belső felépítésében, amely kör alakú ábrát mutat elülső Apple logóval. A tartozék ragasztókon vagy rögzítési pontokon keresztül, például üreges gyűrűként, más tárgyakhoz vagy eszközökhöz kapcsolódhat. A kiszivárogó azt is megosztotta, hogy az AirTags mibe kerülhet.

Az AirTags költsége és mérete

Ami az árképzést illeti, Max Weinbach kijelenti, hogy az AirTags valószínűleg 39 dollárba fog kerülni . A Samsung ehhez képest 29,99 dollárért kínálja a SmartTag-okat. Azonban vegye figyelembe, hogy az ár mostanáig nem biztos, és a végső szó az Appleé. Az Apple egy új “Tételek” fület is engedélyezett a Find My app iOS 14.5 béta verzióban. Ez azt jelenti, hogy az AirTag-ok éppen a sarkon vannak. A kiszivárogtató megosztotta az iPhone 13 és az iPhone 13 Pro adatait is, ami arra utal, hogy a vállalat új matt fekete színt dob piacra .