A Samsung Galaxy Note sorozat már régóta állt az élvonalban a mobil fotózás játék, és mégis ebben az évben úgy érzi, több, mint ez játszik felzárkózás.
A Samsung a Galaxy Note 20 Ultra-nak egy tripla kamerarendszert adott a hátsó oldalon. A standard objektív büszkélkedhet egy 108MP érzékelő, bár alapértelmezés szerint lő binned 12MP képeket. Ez csatlakozik egy ultra széles látószögű 12MP kamera, és egy 5x optikai teleobjektív 12MP kamera. Az S20 Ultra repülési időkameráját törölték a Note 20 Ultra-ból. Néhány jellegét meghatározza Sámson beszél megjelöl tartalmaz 50x berreg és 8K video elfog.

A főkamera, 108 MegaPixel

A pixel-gazdag fő érzékelő csatlakozik egy flottilla más 108MP-képes lövők a piacon. Az alapötlet mögött egy ilyen érzékelő kettős: Először is, hogy több fényt, és a második, hogy hihetetlen részletességgel. Ez az érzékelő az, ami a Note 20 Ultra jó gyenge fényviszonyok mellett nyújtott teljesítményét működteti.

A legtöbb szabványos nappali felvételek néz ki, ha kissé túltelített egy norma a Samsung. Az összes láthatár és a folyó felvételek alatt a helyszínen a pontosságukat. Nagyítsa ki a felhőkarcolókat, és rengeteg részletet láthat, bár némi zajt is. Ha úgy dönt, hogy lövés 108MP helyett a binned 12MP, látni fogja, még részletesebben. A fehéregyensúlyt az S20 Ultra-hoz képest korrigálták; ez most sokkal természetesebb megjelenésű. Talán a legfontosabb, hogy a fókusz javult. Az S20 Ultra 108MP shooter hiányzott fázisfelismerés és volt egy fókuszáló kérdés. Használat közben az élességállítás gyakran időt vett igénybe, és az eredmények nem mindig voltak tökéletesen élesek. A Note 20 egy dedikált lézeres fókuszáló eszközt adott … Tovább olvasom