A 2020 13in MacBook Pro az apple laptopok utolsó laptopja, amely új és továbbfejlesztett billentyűzetet kap, száműzve a különböző kérdéseket a visszapillantó tükörbe, és lényegében tökéletesítve ezt a jelenlegi designt.

Megváltozott 2020 dizájn

Annak ellenére, hogy mindkét név ugyanazt a nevet, a 2020-as 13in MacBook Pro két sorra oszlik: egy olcsóbb verzió kezdve £ 1,299 két USB-C / Thunderbolt 3 port és a régebbi nyolcadik generációs Intel chipek; és egy erősebb verzió kezdve £ 1,799 négy USB-C / Thunderbolt 3 port és a legújabb 10th generációs Intel chipek.

Ez az utóbbi gép itt, de mind a két-, mind a négyportos gépek ugyanazt a kialakítást, beleértve a képernyőt, a billentyűzetet és a trackpadet, így a feldolgozási teljesítmény és a kapcsolat a differenciálók.
Az Apple többé-kevésbé ugyanazt a laptopot tartotta meg 2016 óta, amikor a Touch Bar-t bevezették. A 2020 13in MacBook Pro azonos magasságú és széles, de 0,7 mm-rel vastagabb és 30 g-mal nehezebb az új billentyűzet befogadására, ami teljesen megéri a kompromisszumot.

Kijelző tulajdonságok

A 13.3in képernyő még mindig az egyik legjobb a piacon. Világos és gyönyörű, szélesebb színskálát fed … Tovább olvasom